Mijn favorieten

Stille verkoop en matchmaking

‘Stille verkoop’ en ‘matchmaking’
 
Denkt u er sterk over na om uw huis te verkopen? Maar bent u er nog niet klaar voor om wereldkundig te maken dat uw woning in de verkoop staat. U wilt nog geen bord in de tuin en ook de plaatsing op internet met alle foto’s gaat u een stap te ver. Denk dan eens na over de optie van stille verkoop. Wij bieden hierin maatwerk voor uw specifieke situatie en wensen. In de afgelopen periode verkochten we maar liefst een kwart van de woningen zonder dat ze op Funda hebben gestaan. We informeren u graag over de voordelen van stille verkoop.

Spuesens makelaars & taxateurs heeft naast de actieve verkoop met een uitgebreide woningpublicatie op internet, ook een succesvol alternatief voor mensen die nog niet per se ruchtbaarheid willen geven aan de verkoop van hun woning.
 
Wat is ‘stille verkoop’ precies?
“Onder stille verkoop verstaan we dat een woning te koop is, maar dit nog niet voor iedereen zichtbaar is. Dit pand komt dus niet in de etalage en staat niet op internet. Ook staat er geen ‘TE KOOP’ bord in de tuin. Enkel wij als makelaar weten van de verhuiswensen en kunnen deze matchen met de bij ons bekende en ingeschreven woningzoekenden”, aldus NVM makelaar Ingeborg Spuesens.
 
Voordeel voor verkoper
Er zijn meerdere denkbare redenen waarom een verkoper de voorkeur geeft aan ‘stille verkoop’. Bijvoorbeeld wanneer je als verkoper nog zoekende bent naar een volgende woning en pas wil verhuizen als deze woning gevonden is. Woningeigenaren die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een gelijkvloerse woning, hebben op dit moment weinig keuze en aarzelen dan ook om hun woning al te koop te zetten. ‘Stille verkoop’ geeft dan wel de kansen om te verkopen, maar zonder druk en binnen de voorwaarden van de verkoper. Makelaar Ingeborg Spuesens; “we begeleiden de verkoper in het gewenste tempo en matchen bij ons ingeschreven kandidaten aan de betreffende woning”.
 
Voordeel voor woningzoekende
Als ingeschreven woningzoekende ben je bij Spuesens andere zoekers een stap voor. Je wordt namelijk al actief benaderd voordat een woning op internet staat. Dat geeft een betere positie voor woningzoekenden dan wanneer een woning online staat en voor iedereen zichtbaar is. Op dit moment hebben huizenzoekers moeite met het vinden van een geschikte woning. Als ze een leuke woning zien, zijn ze vaak een van de vele kandidaten. Een woning kan maar aan één kandidaat verkocht worden en dat levert teleurstellingen op. Terwijl een woning zoeken en kopen juist iets heel erg leuks zou moeten zijn. Als je bij Spuesens ingeschreven staat als woningzoekende heb je een betere positie en ben je de andere kandidaten dus een stap voor wanneer een passend huis in de (stille) verkoop komt. Inschrijven? Klik hier.
Meer weten over de stille verkoop? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Telefoonnummer 0115 564 565 of e-mail info@spuesensmakelaardij.nl

 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring