Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bossestraat 126 C in Vogelwaarde 4581 BH

Bossestraat 126 c

4581 BH Vogelwaarde
Koopsom € 168.000,- v.o.n.
0115-564565

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Komt hier uw droomwoning?

Op deze rustige locatie zijn al een aantal prachtige vrijstaande woningen gerealiseerd. Als u zich ter plaatse oriënteert, zult u overtuigd zijn: Een mooie vrije locatie voor een woning naar eigen wens.

de kavel heeft een breedte van 20 meter bij...
Lees meer

Omschrijving

Komt hier uw droomwoning?

Op deze rustige locatie zijn al een aantal prachtige vrijstaande woningen gerealiseerd. Als u zich ter plaatse oriënteert, zult u overtuigd zijn: Een mooie vrije locatie voor een woning naar eigen wens.

de kavel heeft een breedte van 20 meter bij een diepte van 70 meter. Het zogenaamde bouwblok is 12 x 12 mtr. voor het hoofdgebouw, dat biedt nog eens mogelijkheden!

Het perceel is gelegen aan de Bossestraat (ooit Boschkapelle, voor de kenners), in Vogelwaarde binnen de bebouwde kom, op een steenworp afstand van natuurgebied het 'Ruischende Gat'. Omgeven door polders en dijken met prima wegen is het er goed wandelen en fietsen in een natuurlijke omgeving.

Vogelwaarde beschikt over alle dorpsvoorzieningen; er is een dorpshuis, een grote basisschool, een openbare bibliotheek (gevestigd in de basisschool). Ook op sportief gebied kan men terecht in Vogelwaarde. Het dorp is voorzien van een voetbalcomplex en een tennisaccommodatie. De sportvelden liggen op de grens tussen het voormalige Boschkapelle en Stoppeldijk.

Vogelwaarde ligt op slechts 10 autominuten van Hulst en Terneuzen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 168.000,- vrij op naam Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Open ligging Indeling Perceeloppervlakte 1399 m² Kadasteroppervlakte 1399 m² Kadastrale gegevens Gemeente hontenisse Sectie O Perceelnummer 1447 Oppervlakte 1399 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

NB: voor het afspreken van bezichtigingen dient u in elk geval uw telefoonnummer te vermelden. Het invullen van het volledige formulier wordt gewaardeerd.

Team Spuesens makelaars & taxateurs

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.