Mijn favorieten

Woning verkopen

Het verkopen van de eigen woning brengt heel wat teweeg. Er is vrijwel altijd emotie rond een zo belangrijke beslissing. Begrijpelijk, want in het ene geval gaat het om een woning waar men al zeer veel jaren heeft doorgebracht, een ander heeft zijn woning misschien wel eigenhandig verbouwd en opgeknapt en een derde denkt vooral aan het prachtige plekje waar hij zijn hart heeft verpand… Het valt niet altijd mee om afscheid te nemen! Een reden temeer om er ook rationeel naar te kijken, daarvoor nodigt u de vakman uit: Spuesens makelaars & taxateurs.

Wij bespreken met u het gehele traject van de verkoop. We beginnen met het waardeonderzoek en dus met de opname van uw woning. We beoordelen de marktpositie en geven een verwachte verkoopprijs en advies over de beste vraagprijs. Samen met u kijken we of er aan uw woning nog bekende of minder bekende gebreken zijn. Als we het eens zijn over een verkoopopdracht adviseren we u graag hoe u uw woning het beste 'verkoopgereed' kunt maken. Natuurlijk zorgen wij voor goede kwaliteit foto's en speciale aandacht besteden wij aan het verzorgen van plattegronden van de door ons aangeboden woningen! De zoeker kan hierdoor nog beter een indruk krijgen van de aangeboden woning. Kortom, service voor koper én verkoper. 

Daarnaast maken we duidelijke afspraken over de publiciteitsplanning in diverse media, de gang van zaken rond bezichtigingen, open huis dagen enzovoort. Als er onderhandelingen worden gevoerd, zijn wij uw vertrouwenspersoon en adviseur. Tenslotte maken wij de koopakte op en zorgen we voor oplevering en overdracht bij de notaris.

Het hele verkoopproces beslaat een groot aantal stappen. Bij elke stap zijn er goede en verkeerde keuzes mogelijk.

Wij begeleiden u graag naar een succesvolle verkoop!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring