Mijn favorieten

Nieuwbouw Axel, Buitenweg


Duurzaam wonen in centrum Axel

Deze ruime 2/1 woningen worden binnenkort in Axel ontwikkeld. De woningen onderscheiden zich door het bijzondere duurzame karakter en gezond leefklimaat. Zo is er bijvoorbeeld geen gasaansluiting nodig en is de woning nagenoeg energieneutraal. Daarbij zijn ze door de flexibele indeling ook nog eens levensloopbestendig.
Nu een royale leefruimte en over een aantal jaren een slaapkamer met badkamer op de begane grond is zeer goed denkbaar. En door de slimme constructie hoeft dit geen dure verbouwing te zijn.

Als koper is er eerste keuze in de wijze waarop de woning bij de bouw wordt ingedeeld. Een werkkamer op de begane grond? Een extra grote woonruimte? Of een slaapkamer met badkamer op de begane grond? U hebt als koper de keuze! 

Op de verdieping zijn 2 zeer grote slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Ook de tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar en in te delen als een 3e slaapkamer of logeerruimte.

Wenst u meer informatie over dit project? Laat uw gegevens hier achter en we informeren u zodra de complete informatie met indelingen en prijzen bekend zijn.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen