Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Wij zijn een makelaarskantoor welke actief is in de groot gemeenten Terneuzen en Hulst. Ons kantoor is centraal in dit werkgebied gevestigd in Axel.
Spuesens Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast is onlangs het Qualis-label aan Spuesens Makelaardij toegekend. Het Qualis-label wordt gevoerd door een selectie van NVM-makelaars, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk makelaars met een sterke marktpositie en goede reputatie. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijk relatienetwerk en volgen een binnen Qualis ontwikkelde, succesvolle verkoopstrategie. Gericht op een optimale prijsvorming in een aanvaardbare verkooptijd. Zie ook www.qualis.nl. NVM-Qualis staat garant voor de marktpositie, expertise en reputatie van ons kantoor; Spuesens Makelaardij, een goede keuze.

Onze werkwijze en filosofie kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en vakkennis. We hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten. We richten ons in de eerste plaats op een goede begeleiding van verkoop en aankoop. Daarnaast wordt er veel taxatiewerk verricht voor zowel particulieren, ondernemers, banken en notariaat. Samen streven wij er naar om u op een vertrouwde en enthousiaste manier te begeleiden bij het kopen en verkopen van uw woning.
  • Wij geven onze klanten persoonlijk en deskundig advies
  • Wij gaan voor duurzame relaties met onze klanten
  • Wij verdiepen ons actief in de markt en de samenleving
  • Wij bieden een full-service dienstenpakket aan
Persoonlijk, deskundig en onafhankelijk! Dat is de kracht van Spuesens Makelaardij. 

Spuesens makelaars & taxateurs

Kantoor Vestiging Spuesens makelaars & taxateurs

Adresgegevens

Oranjestraat 1 d
4571 HN Axel
Van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00

Routeplanner