Mijn favorieten

VERHUISACTIE IXXI


VERHUISACTIE

IXXI actie Spuesens makelaars & taxateurs
 
Onlangs is ons kantoor verhuisd naar een nieuwe locatie. Om onze verhuizing met u samen te vieren hebben we een hele leuke actie; u krijgt van ons een IXXI wanddecoratie ter waarde van € 50,- cadeau. Een IXXI wanddecoratie is naar eigen wens te maken en past dan ook in ieder interieur. Informatie en voorbeelden van IXXI wanddecoratie vindt u op www.ixxiyourworld.com
Hoe werkt het?
Als klant/opdrachtgever/ambassadeur van Spuesens makelaars & taxateurs draagt u regelmatig nieuwe klanten aan en dat waarderen we zeer. Daarom stellen we daar graag iets tegenover. Wanneer de aangedragen klant aan Spuesens makelaars & taxateurs opdracht geeft voor de verkoop van zijn/haar woning, ontvangen u en de nieuwe klant een IXXI waardebon ter waarde van € 50,- te besteden aan een IXXI wanddecoratie naar keuze.
Wanneer u of de nieuwe klant aan ons meldt dat het een aanbeveling betreft, ontvangen we graag u beider gegevens ingevuld op het IXXI actiekaartje of per e-mail aan ons verstrekt.

De voorwaarden zijn als volgt:
  • De klant heeft Spuesens makelaars & taxateurs opdracht gegeven tot verkoop van de woning
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen op het reguliere tarief
  • U kunt IXXI wanddecoratie verdienen ter waarde van € 50,- (incl. btw). Deze IXXI kunt u naar eigen wens en smaak maken op www.ixxiyourworld.com. U krijgt hiervoor een tegoedbon.
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring